Дніпро-1 зазнав чергової втрати: джерело повідомило, що один з лідерів команди Кучера не зіграє проти Славії

Переглядів 2927
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
Дніпро-1 зазнав чергової втрати: джерело повідомило, що один з лідерів команди Кучера не зіграє проти Славії
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Перед поєдинком-відповіддю третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи проти празької Славії лазарет Дніпра-1 поповнили ще два гравці: Домінго Бланко та Володимир Адамюк.

У головного тренера Дніпра-1 Олександра Кучера чергова головна біль. В акурат перед грою проти празької Славії він втратив ще двох основних гравців.

Мова йде про аргентинського центрального півзахисника Домінго Бланко та центрального захисника Володимира Адамюка. 

Обидва гравці на останніх тренування отримали м’язові пошкодження та змушені будуть пропустити гру-відповідь проти чеської Славії в рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи. Про це інформує телеграм-канал ТаТоТаке з посиланням на власні джерела.

Також не помічник дніпрянам й бразильський півзахисник Феліпе Пірес. Він здоровий, але не заявлений на єврокубки.

Раніше також повідомлялося, що й захисник Денис Мірошниченко, голкіпер Євген Волинець та півзахисник Максим Третьяков теж не візьмуть участь у поєдинках Дніпра-1 як проти празької Славії так і столичної Оболоні в четвертому турі української Прем’єр-ліги.

  • Матч-відповідь Дніпро-1 – Славія відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • В першій грі підопічні Олександа Кучера програли з рахунком 0:3.
  • Переможець протистояння Дніпро-1 – Славія в раунді плей-оф кваліфікації ЛЄ зіграє проти луганської Зорі.
  • Переможений, опуститься в Лігу конференцій, де в кінцевому відбірковому раунді буде протистояти переможцю пари Лех (Познань, Польща) – Спартак (Трнава, Словаччина).