«Крісло під Кучером хитається»: Вацко повідомив, що головний тренер Дніпра-1 близький до звільнення

Переглядів 5129
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Крісло під Кучером хитається»: Вацко повідомив, що головний тренер Дніпра-1 близький до звільнення
Олександр Кучер. Фото: Google
Футбольний коментатор та журналіст Віктор Вацко поділився інсайдом про можливе звільнення головного тренера Дніпра-1 Олександра Кучера. Причина – погані результати дніпрян на старті нового сезону в УПЛ та єврокубках.

Віктор Вацко розповів про ситуацію та найсвіжіші чутки довкола головного тренера Дніпра-1 Олександра Кучера.

«З тієї інформації, яку я отримую, я маю відчуття, що крісло під Кучером хитається. Були розмови про можливе звільнення Кучера ще наприкінці минулого сезону, але все відкинув відомий таємничий інвестор Дніпра-1 (натяк на Ігоря Коломойського, –  прим. «УФ»)

Інвестор вважав, що Кучер привів команду до віце-чемпіонства, найвищого досягнення клубу, тому неправильно звільняти людину після цього. В принципі логічно».

Однак поганий старт в новому сезоні УПЛ й особливо в єврокубках, де Дніпро-1 безбарвно програв за підсумками двох ігор протистояння грецькому Панатінаїкосу, думку боса клубу суттєво змінили. 

Вацко навіть назвав потенційно нового наставника Дніпра-1.

«Скрипник кілька років тому вже фактично перейшов із Зорі до Дніпра-1, але в останній момент усе відмотали назад. Я точно не знаю, що там трапилося.

Хтось каже, що все зважилося на рівні інвесторів клубів, хтось – що Віктор Анатолійович сам подумав і вирішив, що неправильно йому сваритись із Євгеном Геллером, але суті це не змінює», – сказав журналіст в ефірі ютуб-каналу Вацко Live.

  • Олександр Кучер очолив Дніпро-1 у липні 2022  року.
  • Дніпро-1 під керівництвом Олександра Кучера за підсумками минулого сезону став віце-чемпіоном України та отримав право зіграти у кваліфікації Ліги чемпіонів, але вилетів із неї від грецького Панатінаїкоса (1:3 удома, 2:2 на виїзді).
  • Матч-відповідь третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи Дніпро-1 – Славія відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею. Той, хто програв, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) - Спартак (Трнава, Словаччина).