Кучер і Дніпро-1: керівництво клубу винесло вердикт головному тренеру після вильоту з Ліги чемпіонів

Переглядів 1934
Ілля Деулін Ілля Деулін
2 голоси
Кучер і Дніпро-1: керівництво клубу винесло вердикт головному тренеру після вильоту з Ліги чемпіонів
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман не робить поспішних висновків щодо профпридатності головного тренера команди Олександра Кучера по матчах з Панатінаїкосом.

Попри не досить вдалий результат у матчах другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Панатінаїкоса (1:3 в Словаччині та 2:2 у Греції), комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман зазначив, що в цій невдачі не слід звинувачувати головного тренера команди Олександра Кучера:

«Ми отримали великий досвід, побачили, що таке кваліфікація Ліги чемпіонів, як набивати шишки. Хто винен, що воротар зробив п'ять-сім кроків, а Адамюк недопрацював? Хіба Кучер?».

У дніпровському клубі відзначають старання наставника команди, то ж кадрових перестановок на тренерській лаві Дніпра-1 поки не передбачається:

«Ми бачимо, як тренер старається, то ж по цих двох матчах з висновками не поспішаємо. В Кучера ще не вичерпаний кредит довіри. Попереду матч з Поліссям, потім – Славія. Поки нічого міняти не збираємося».

Комерційний директор Дніпра-1 також поділився очікуваннями від матчів третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи:

«Не вважаю Славію слабшу за Панатінаїкос, Чехія – футбольна країна. Не можу сказати, що Славія нам по зубах, але досвід, отриманий у грі з греками, наділяє нас оптимізмом», – зазначив Фрідман у коментарі «Футбол TIME».

  • Перший поєдинок між Славією та Дніпром-1 пройде в столиці Чехії в четвер, 10 серпня.
  • Матч-відповідь відбудеться через тиждень у словацьких Кошицях, де дніпровська команда приймає своїх суперників по єврокубках.
  • Гра другого туру УПЛ між Дніпром-1 та Поліссям пройде 6 серпня о 15:00 в Ужгороді.
  • Раніше «Український футбол» повідомляв, з ким може зустрітися дніпровська команда у раунді плей-оф Ліги Європи.