Дніпро-1 знову без перемоги у єврокубках: українська команда в дев’ятьох зіграла у нічию зі словацьким Спартаком у ЛК

Переглядів 628
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Дніпро-1 знову без перемоги у єврокубках: українська команда в дев’ятьох зіграла у нічию зі словацьким Спартаком у ЛК
Спартак Трнава - Дніпро-1. Фото: ФК Дніпро-1
Сьогодні, 23 серпня, відбувся перший матч четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між Спартаком з Трнави та Дніпром-1. Поєдинок закінчився нічиєю 1:1.

Поєдинок для дніпрян був просто жахливим. Вже на дев'ятій хвилині центральний захисник української команди Сарапій отримав пряму червону за фол останньої надії.

 Спартак створив кілька небезпечних нагод за тайм. Спочатку Прохазка після прострілу з лівого флангу пробив низом з близької відстані, однак Кінарейкін в падінні дістав м'яч рукою.

А потім вже у компенсований час у господарів виникла чудова нагода. Коштрна знову далеко вкинув м'яч з ауту. Сваток промахнувся, м'яч опинився у Джурічіна. Кінарейкін відбив два удари впритул.

На перерву команди пішли за рахунку 0:0.

На старті другої половини дніпряни пропустили на 55-й хвилині. Офорі отримав м'яч поблизу лівого кута штрафного майданчика, завдав потужного удару. М'яч зачепив ногу гравця Дніпра та змінив траекторію. Круглий вдарився об поперечину та залетів у ворота.

Проте після невезіння, доля вирішила посміхнутися українцям. Гуцуляк у підкаті боровся з суперником у штрафному майданчику опонентів, ніхто не зміг вибити м'яч. Нападник встав, заволодів м'ячем, а гравець Спартака вдарив його по ногах і рефері призначив пенальті. Піхальонок впевнено реалізував вирок.

Когут залишив Дніпро-1 в дев’ятьох . Хавбек отримав другу жовту в кінцівці матчу.

Більше команди не забивали, а фінальний свисток зафіксував нічию 1:1.

  • Гру-відповідь заплановано на 31 серпня.
  • Команда, що за сумою двох матчів переможе потрапить у груповий етап Ліги конференцій.
  • Матч Дніпра-1 проти Руха, який мав відбутися на цих вихідних, перенесено на невизначений термін за ініціативи дніпрян.