Домашнє насильство: одіозний легіонер Динамо знову вляпався у скандал

Переглядів 3782
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
1 голос
Домашнє насильство: одіозний легіонер Динамо знову вляпався у скандал
Жерсон Родрігес. Фото: ФК Динамо
Емілі Боланд, колишня міс Люксембург, звинуватила свого колишнього партнера, футболіста Жерсона Родрігеса, у фізичному та психологічному насильстві.

У середу ввечері дівчина розмістила повідомлення на своїй сторінці в соціальних мережах.

Зовсім недавно цей дует знявся разом у відеоролику, присвяченому рекламі свого бренду. Проте, ці серйозні звинувачення можуть означати кінець їх відносин.

«Я кохаю тебе», за словами Жерсона Родрігеса», — спочатку написала вона, підписавши фотографію своєї губи, помітно опухлої. У другому повідомленні, опублікованому через кілька хвилин, вона каже: «Набридло мовчати», а потім: «Дівчата, якщо вас у будь-якому випадку зневажають у ваших стосунках, тікайте!»

Протягом декількох місяців 27-річна дівчина підтримувала романтичні стосунки з футболістом з Люксембургу. Однак нещодавно Емілі Боланд оголосила, що їхній ідеальний період завершився, але вони залишалися у добрих стосунках, зокрема, для спільної роботи над проєктом модного бренду одягу під назвою Bogere.

«Припиніть спроби зцілити когось, хто завдає вам болю психічно та фізично», — підсумувала Емілі.

Нагадаємо, 27-річний вінгер Жерсон Родрігес влітку 2019 року став гравцем київського Динамо. За біло-синіх люксембуржець провів 53 гри, в яких забив дев'ять голів та віддав чотири гольові передачі.

З минулого літа Жерсон грає в Саудівській Аравії за ФК Аль-Вахда. Родрігес забив два голи у 16 матчах за нову команду. Згідно з інформацією Transfermarkt Жерсон і досі належить Динамо.