«Допустимий був тільки один результат»: улюбленець Де Дзербі задоволений перемогою над командою Реброва

Переглядів 488
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Допустимий був тільки один результат»: улюбленець Де Дзербі задоволений перемогою над командою Реброва
Фото: Google
Півзахисник національної збірної Італії Мануель Локателлі прокоментував підсумковий результат відбору до Євро-2024 проти України (2:1). Гравець Ювентуса залишився задоволений і власною грою, і результатом команди.

Мануель Локателлі впевнений, що перемога над збірною України (2:1) була заслуженою, хоч і нервовою з огляду на мінімальну перевагу в рахунку.

«Сьогодні був допустимий тільки один результат, і нам вдалося перемогти, чудово провівши гру. З цього нам і потрібно виходити у побудові команди. Я задоволений своєю грою і всією командою загалом. 

Потрібно тільки надійніше доводити матчі до перемоги. Я дуже сумував за футболкою Скуадри адзурри - бажання повернутися й перемагати в складі цієї команди було дуже великим», – заявив Локателлі в інтерв’ю Football Italia.

Нагадаємо, що свого часу Мануеля Локателлі дуже хотів бачити у складі донецького Шахтаря екснаставник помаранчево-чорних, нинішній головний тренер Брайтона, Роберто Де Дзербі, який знайомий з гравцем по спільній роботі в Сассуоло.

  • Збірна України провела п'ять матчів, набрала сім очок та посідає третє місце у турнірній таблиці групи С кваліфікації на чемпіонат Європи 2024 року.
  • Наступні поєдинки команда Реброва проведе вдома проти Північної Македонії (14 жовтня) та на виїзді з Мальтою (17 жовтня).
  • Італія після чотирьох зіграних матчів у відборі до Євро-2024 має сім залікових балів в активі та посідає другу сходинку, маючи кращі особисті показники в порівнянні з командою Реброва.
  • У жовтні підопічні Спаллетті зіграють вдома проти Мальти (14 жовтня) та на виїзді проти Англії (17 жовтня).