«Дотримувалися тієї самої стратегії»: переможець Кубку європейських чемпіонів згадав, як запрошував на роботу легенду Динамо

Переглядів 1290
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Дотримувалися тієї самої стратегії»: переможець Кубку європейських чемпіонів згадав, як запрошував на роботу легенду Динамо
Олег Протасов. Фото Google
Генеральний директор ФКСБ (колишнього Стяуа) Міхай Стойка похвалився тим, як йому вдалося заманити на посаду головного тренера команди Еліаса Хараламбуса. Функціонер заявив, що діяв так само, як і колись щодо легенди Динамо Олега Протасова.

ФКСБ очолив кіпрський тренер Еліас Хараламбус. Генеральний директор клубу Міхай Стойка заявив, що в переговорах із цим фахівцем діяв так само, як і 2005 року з Олегом Протасовим.

«Ми дотримувалися тієї самої стратегії, що й 2005 року, коли в підсумку підписали контракт з Олегом Протасовим. Старші прекрасно знають, про що йдеться».

Тоді і зараз усе вирішилося через посередника Георгіоса Фугіаса.

«Еліас говорив, що довіряє своєму агенту. У мене також дуже мало людей у європейському футболі, яким я довіряю, але один із них - грецький агент Георгіос Фугіас. Через нього ми колись привели Протасова, і через нього ж досягли угоди з Хараламбусом», - наводить слова тренера Digi Sport.

Нагадаємо, що Стяуа виграв КЄЧ у 1986 році.

Протасов очолював румунський клуб у сезоні 2005/06. На чолі клубу відпрацював із липня по грудень. У 29 матчах здобув 14 перемог, шість разів зіграв унічию і чотири рази програв.

Протасов є легендою Динамо, за яке він виступав із 1988 по 1990 рр. Загалом за команду він провів 84 матчі, в яких забив 35 голів.