Довбик став гравцем тижня у Лізі конференцій: форвард забив два голи та зробив асист у матчі проти Аполлону

Переглядів 533
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Довбик став гравцем тижня у Лізі конференцій: форвард забив два голи та зробив асист у матчі проти Аполлону
Артем Довбик. Фото: Дніпро-1
У поєдинку другого туру групового етапу Ліги конференцій Дніпро-1 на виїзді впевнено обіграв кіпрський Аполлон з рахунком 3:1. Форвард Артем Довбик забив двічі та віддав результативну передачу, що допомогло йому стати кращим гравцем тижня у турнірі.

Два голи та асист у переможному для Дніпра-1 матчі проти Аполлону допомогли Довбику стати найкращим гравцем тижня у Лізі конференцій.

За індивідуальну нагороду з 25-річним нападником боролися, але програли: Сердар Гюрлер (Істанбул Башакшехір, два голи), Банда (Юргорден, гол+пас) та Деян Любичич (Кельн, два голи).

Також УЄФА номінував перший гол Довбика у матчі на звання найкращого взяття воріт другого туру групового етапу Ліги конференцій.

Інші претенденти на цю нагороду:

  • Баєна (Вільярреал)
  • Отубанджо (Пюнік)
  • Вадіс Одіджа-Офо (Гент)

Минулого сезону Довбик лідирував у перегонах бомбардирів УПЛ на момент призупинення чемпіонату, забивши 14 голів у 17 матчах. У футболці національної збірної України Артем провів 11 поєдинків та забив чотири м'ячі.

Контракт 25-річного Довбика із дніпровським клубом чинний до кінця 2024 року. Авторитетний портал Transfermarkt оцінює нападника у п'ять мільйонів євро.

Наступний матч у Лізі конференцій Дніпро-1 проведе проти Вадуца з Ліхтенштейну шостого жовтня. Початок гри запланований на 19:45.