Довбик забив, але Дніпро-1 втратив перемогу в матчі з Олександрією: поєдинок переривався через тривогу

Переглядів 528
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Довбик забив, але Дніпро-1 втратив перемогу в матчі з Олександрією: поєдинок переривався через тривогу
Фото: УПЛ
У суботу, 4 березня, у поєдинку 16-го туру української Прем'єр-ліги Олександрія на своєму стадіоні приймала Дніпро-1. Матч завершився внічию з рахунком 2:2.
  • 300-й матч Олександрії в УПЛ, в тому числі 150-й домашній.
  • 90-й матч Дніпра-1 в УПЛ.
  • Гольовий клубний рекордний серіал Дніпра-1 в Чемпіонатах триває 21 матч – 52 гола.
  • Гольова серія Олександрії в УПЛ триває 11 ігор – 23 гола.
  • Новачок Олександрії Сергій Логінов у першій частині поточного Чемпіонату виступав саме за Дніпро-1.

Вже на другій хвилині Дніпро-1 мав чудовий шанс відкрити рахунок. Після кутового Сарапій другим темпом пробив, але встигли заблокувати його удар захисники.

За десять хвилин Довбик закинув на Гуцуляка у штрафний майданчик, але голкіпер Олександрії Шевченко вчасно вийшов і ліквідував небезпеку.

На 23-й хвилині Дніпро-1 таки забив. Бланко змістився з флангу, пробив, і після рикошету м'яч залетів у сітку. А за сім хвилин Олександрія відігралася. Мустафаєв із флангу увійшов до штрафного майданчика, прокинув захисника і м'яко поклав у дальній кут.

Наприкінці першого тайму голкіпер Валеф грубо помилився, але Третьяков не влучив у порожні ворота.

На 56-й хвилині матч було перервано через повітряну тривогу, яка тривала близько 30 хвилин. Одразу після поновлення гри Довбик вивів Дніпро-1 уперед.

Здавалося, гості заберуть три очки, але на 88-й хвилині Мустафаєв оформив дубль у цій грі. Класна атака господарів, закид із флангу на Кожушко, вихід віч-на-віч, і Валеф його збиває. Суддя не свистить одразу, м'яч відскакує до Мустафаєва, який і відправляє його у порожні ворота.

Наразі Дніпро-1 посідає перше місце у турнірній таблиці УПЛ, набравши 36 очок. Олександрія займає п'яту сходинку, маючи у своєму активі 26 очок.