«Доведеться робити вибір щодо трансферів»: тренер Дженоа анонсував зміни в команді – чи залишиться Малиновський

Переглядів 452
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Доведеться робити вибір щодо трансферів»: тренер Дженоа анонсував зміни в команді – чи залишиться Малиновський
Фото: Google
Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно після матчу 38 туру Серії А проти Болоньї (2:0) підбив підсумки сезону для своєї команди, за яку виступає український хавбек Руслан Малиновський.

Дженоа у стартовому матчі 38 туру Серії А подужала Болонью (2:0). Малиновський вийшов у старті і відзначився забитим м'ячем уже на 13-й хвилині поєдинку

Відео голу Малиновського в останньому матчі сезону 2023/24 Серії А

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно прокоментував перемогу проти Болоньї.

«Я щасливий і сповнений ентузіазму за команду, за те, як ми зростали з кожним тижнем, і за те, як з кожним місяцем зростала обізнаність всередині групи. Ми завжди викладалися на повну, показуючи, що у нас сильна ДНК: були гравці, які вперше вийшли в старті, були й ті, хто повертався після травм, але всі були на висоті. Ми хотіли закінчити на висоті, хлопці заслужили такий вечір перед прекрасною публікою».

Також італійський спеціаліст додав, що влітку клуб попрацює на трансферному ринку, але не назвав, хто може залишити Дженоа. Представники ЗМІ запитали, чи будуть в новому сезоні основними гравцями Малиновський та Жуніор Мессіас, однак тренер Дженоа не став переходити на особистості.

«Цього року ми стали сюрпризом. Ми підійшли до сезону з великим ентузіазмом, але в наступному сезоні ми вже будемо реалістами: почнемо з нуля, але з відмінною базою гравців, це буде складний чемпіонат. Клубу доведеться робити вибір щодо трансферів, я сподіваюся, що будуть нові гравці, які не поступатимуться за цінністю тим, хто піде». 

Наставник Дженоа відзначив, що команда з нетерпінням очікує нового чемпіонату Італії.

«Я і мої співробітники завжди показували, що ми працюємо з усіма найкращим чином, це було справжньою силою групи. З 8 липня ми почнемо знову з великими амбіціями і бажанням зробити чемпіонат, подібний до цього», – сказав Джилардіно в ефірі Sky Sport.

  • Малиновський в дебютному сезоні за Дженоа провів 30 матчів в усіх турнірах, забив чотири м'ячі й оформив два асисти.
  • Команда українця посіла 11 місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 49 очок.