Друга ліга: всі результати ігрового дня – довгоочікуваний успіх Карпат і перша поразка Звягеля Максимова

Переглядів 8231
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
2 голоси
Друга ліга: всі результати ігрового дня – довгоочікуваний успіх Карпат і перша поразка Звягеля Максимова
Юрій Максимов. Фото: ПФК Звягель
Пройшли чергові матчі шостого туру Другої ліги України. Карпати-2 обіграли Реал Фарму, вінницька Нива розгромила миколаївський ВАСТ, а ЮКСА переграла Металург-2.

У п'ятницю, восьмого вересня, було зіграно одразу шість поєдинків шостого туру Другої ліги. Сайт «Український футбол» пропонує вам огляд цих матчів.

Карпати-2 – Реал Фарма – 2:1

Завдяки цій перемозі львівська команда десяту сходинку у турнірній таблиці, маючи шість очок. Реал, натомість, йде восьмим з сьома заліковими балами.

Зазначимо, що до цього Карпати-2 не вигравали протягом двох матчів, поступившись вдома ЮКСА (0:2) та Чайці (0:4). Це друга перемога львів'ян в сезоні.

Голи: Олександр Фетько (26'), Денис Кожанов (71') – Сергій Барсуков (56')

ВАСТ – Нива – 1:5

Миколаївська команда після такої нищівної поразки залишилися на останньому, 15 місці з нулемо у графі «набрані очки». Нива йде шостою, маючи вісім балів.

Голи: Олег Крамаренко (47') – Артур Загорулько (9', 29', 40, 90+2'), Вадим Страшкевич (20')

Кудрівка – Локомотив Київ – 3:0

Завдяки цій впевненій перемозі господарі зуміли піднятися одразу на кілька позицій і тепер йдуть десятими, маючи сім набраних очок. Столична команда в свою чергу заробила лише один бал і посідає 13 місце.

Голи: Назар Волошин (9'), Павло Щедраков (20'), Данило Гармаш (90+3')

Металург-2 – ЮКСА – 0:2

Гості у цій грі підтвердили свої амбіції щодо підвищення у Першу лігу і продовжують посідати лідерську позиції у турнірній таблиці, маючи вже 16 набраних очок. Друга команда Металурга йде п'ятою, заробивши дев'ять балів.

Голи: Матеус (36'), Вава (57')

Скала 1911 – Тростянець – 1:0

Господарі зуміли у більшості вирвати перемогу, завдяки чому піднялися на восьме місце, у них вже сім очок. Тростянець посідає 12 сходинку, маючи чотири бали.

Голи: Роман Ніколишин (пенальті – 89')

Вилучення: Віталій Полянський (54')

Звягель – Чайка – 0:1

Команда Юрія Максимова не зуміла витратимати дистанцію в одно очко від лідера та у запеклій боротьбі мінімально поступилася Чайці, яка випередила їх у турнірній таблиці. Звягель, який допустив першу поразку у сезоні, йде третім з 12 балами, а гості – другими з 13 очками.

Голи: Антон Музиченко (72')