Друга поразка поспіль: Шахтар розгромно програв Реалу у матчі Юнацької ліги УЄФА

Переглядів 868
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Друга поразка поспіль: Шахтар розгромно програв Реалу у матчі Юнацької ліги УЄФА
Фото: ФК Шахтар
У поєдинку четвертого туру групового етапу Юнацької ліги УЄФА донецький Шахтар U19 у Варшаві приймали мадридський Реал. Матч завершився поразкою «гірників» з рахунком 0:3.

Тиждень тому Шахтар U19 у Мадриді програв Реалу (1:6). «Гірники» готувалися до матчу з думкою про реванш, але мадридська команда знову була сильнішою.

Гості створили перший небезпечний момент зі штрафного. На 20 хвилині. Поль Фортуні технічно виконав штрафний майданчик, але м'яч після його удару влучив у штангу. Але через дві хвилини Реал таки відкрив рахунок. Паласіос Перес завдав точного удару в дальній кут воріт.

У першому таймі Шахтар рідко переходив центр поля, тож про створення гольових моментів говорити не доводиться.

На 55-й хвилині Реал забив другий м'яч. Відзначився Давид Хіменес, який замкнув на дальній штанзі простріл Ланчі Переса.

Шахтар створив перший по-справжньому небезпечний момент на 64 хвилині. Олександр Роспутько помітив Олега Пушкарьова на протилежному фланзі та вирізав чудовий пас, але лівий вінгер запустив м'яч над поперечиною.

На 86-й хвилині ще один м'яч влетів у ворота Шахтаря. На цей раз відзначився Енріке Герреро. Таким чином, Шахтар зазнав другої поразки поспіль у турнірі. «Гірники» посідають друге місце у групі F, маючи у своєму активі шість очок. Реал упевнено лідирує, набравши 10 очок.