Другий матч Діалло на Мундіалі: Сенегал зумів відігратися та вигризти нічию з Ізраїлем

Переглядів 982
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Другий матч Діалло на Мундіалі: Сенегал зумів відігратися та вигризти нічию з Ізраїлем
Самба Діалло. Фото: Динамо Київ
Юнацька збірна Сенегалу, кольори якої захищає динамівець Самба Діалло, провела другий матч на Чемпіонаті світу U20, який проходить в Аргентині.

Суперником сенегальців у другому турі групового раунду був Ізраїль. Як і в першому турі, Діалло вивів свою команду на поле із капітанською пов’язкою. Проте цього разу він провів у грі один тайм, адже був заміненим вже у перерві.

Перша половина гри завершилася безгольовою нічиєю. На 58-й хвилині Ізраїль повів у рахунку після того, як автоголом відзначився Ндіайє. Сенегальці відігралися на 80-й хвилині завдяки голу Діопа. У підсумку нічия 1:1.

Після двох турів Сенегал посідає останнє, четверте місце в групі, поступаючись Ізраїлю через меншу кількість забитих м’ячів. Обидві збірні-невдахи першого туру набрали по одному очку. У завершальному турі групового раунду в ніч на 28 травня Сенегал зустрінеться з Колумбією.

В юнацькій команді киян Діалло забив чотири голи в дев'яти іграх сезону. За основний склад Динамо Самба зіграв у трьох матчах. Результативними діями не відзначався.

X