Дружина Маліновського опублікувала записи з особистого щоденника Руслана: багато чого стало зрозуміло про футболіста

Переглядів 966
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Дружина Маліновського опублікувала записи з особистого щоденника Руслана: багато чого стало зрозуміло про футболіста
Маліновський в матчі з Ніццою. Фото: Google
Роксана Маліновська показала, як йшов до своєї мети її чоловік Руслан Маліновський, який конспектував у зошиті свої вправи. Стало зрозуміло, як українець вийшов на такий рівень.

Роксана Маліновська, дружина українського півзахисника французького Марселя Руслана Маліновського показала конспекти, які свого часу робив футболіст збірної України для покращення своєї гри.

На відео, яке опублікувала Роксана, видно 23 пункти з тактичними та іншими вправами, які Маліновський занотовував у свій зошит.

«Мій чоловік у вільний час, коли ще не було Олівії, не грав у приставку. Який же ти розумничка у мене», - підписала відео Роксана Маліновська.

Відео, яке опублікувала Роксана, можна подивитися в телеграм-каналі FanDay.

Додамо, що Руслан Маліновський отримав найкращу оцінку у складі Марселя за матч чемпіонату Франції з Ніццою, який провансальці програли на «Велодромі» з рахунком 1:3. Для українця це був уже шостий поєдинок у футболці Марселя, в якому він відзначився дебютним голом у Франції.

Наразі у чемпіонаті Франції Марсель разом з Лансом мають по 46 балів та ділять другу-третю позиції, відстаючи від першого ПСЖ на вісім очок.