«Думає більше про маркетинг»: журналіст розкритикував Мудрика та порівняв із зіркою Ман Сіті

Переглядів 1056
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
 «Думає більше про маркетинг»: журналіст розкритикував Мудрика та порівняв із зіркою Ман Сіті
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Футбольний експерт та один із ведучих «ТаТоТаке» Михайло Смоловий розкритикував талановитого вінгера донецького Шахтаря Михайла Мудрика за те, що футболіст починає більше думати про зовнішній вигляд, ніж про гру.

Експерт Смоловий зізнався, що у грі проти Зорі (2:2) вінгер «гірників» Мудрік почав показувати гру, на яку від нього очікують, лише на 50-й хвилині поєдинку.

«Укорочені гетри Мудрика – це вже закос під Гриліша. Мені здається, що хлопець починає думати більше про маркетинг, а не про те, що він футболіст Шахтаря.

Я побачив Мудріка на 50-й хвилині матчу. Він створив гол Бондарю, заробив та виконав кілька штрафних. Тоді він уже справді нагадував лідера», — сказав Смоловий в ефірі «ТаТоТаке».

Цього сезону Мудрік провів за Шахтар 15 матчів у всіх турнірах, де забив вісім голів і віддав сім гольових передач.

Раніше ми повідомляли, що джерело стверджувало про перехід Мудрика в стан лондонського Арсеналу, який здійснив другий за вартістю вхідний трансфер після покупки у Лілля Ніколя Пепе в 2019 році.

У поточному сезоні Мудрик у складі донецької команди провів 15 матчів у всіх турнірах, в яких забив вісім м'ячів та зробив сім результативних передач.

Контракт 21-річного вінгера з Шахтарем чинний до кінця 2026 року. Transfermarkt оцінює Михайла у 15 мільйонів євро.