Дуже цікава деталь: Марсель зможе викупити Малиновського у Аталанти, якщо виконає один пункт угоди

Переглядів 565
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Дуже цікава деталь: Марсель зможе викупити Малиновського у Аталанти, якщо виконає один пункт угоди
Руслан Малиновський. Фото: ФК Аталанта
В італійській пресі з'являються нові умови переходу хавбека Аталанти Руслана Малиновського в французький Марсель. Нещодавно Джан П'єро Гасперіні підтвердив, що клуб зараз веде переговори щодо продажу Малиновського до Франції.

Український гравець нинішній сезон дограє у Марселі на правах безкоштовної оренди, проте влітку французький клуб буде зобов'язаний викупити контракт хавбека за десять мільйонів євро плюс бонуси, які сягають трьох мільйонів.

Єдиний варіант, за якого клуб не викуповує контракт Малиновського – це виліт у Лігу 2 за підсумками цього сезону, що практично неможливо. Зараз французька команда посідає третє місце.

Наставник бергамської команди на прес-конференції перед матчем Серії A підтвердив, що клуб зараз веде переговори щодо продажу Малиновського до Франції. Джан П'єро Гасперіні наголосив, що наразі на позиції українця є гравці, яким він довіряє більше.

Зазначимо, що Малиновський перейшов до Аталанти влітку 2019 року з Генка за 13,6 мільйонів євро. З того часу він провів за клуб 143 матчі у всіх турнірах, у яких забив 30 голів та оформив 28 результативних передач.

X