«Дуже круто було б»: віце-президент Кривбасу звернувся до Дніпра-1 з пропозицією

Переглядів 10635
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
«Дуже круто було б»: віце-президент Кривбасу звернувся до Дніпра-1 з пропозицією
Артем Гагарін. Фото: Кривбас
Віцепрезидент криворізького Кривбасу Артем Гагарін висловив бажання провести виїзний матч 30-го туру української Прем'єр-ліги проти Дніпра-1 у рідному місті суперника.

Дніпро-1 після початку повномасштабної війни в Україні покинув рідне місто і проводить домашні поєдинки Прем'єр-ліги на стадіоні «Авангард» в Ужгороді.

У заключному турі УПЛ дніпряни приймуть Кривбас у неділю, 4 червня.

Віцепрезидент криворізького клубу Артем Гагарін заявив в інтерв'ю пресслужбі Кривбасу, що місцем проведення цієї зустрічі могло б стати місто Дніпро.

«Дуже круто було б зараз зіграти саме в Дніпрі - у рідному місті Дніпра-1. З різних сторін це дуже важливо. Це підтримка для людей, які там перебувають. Ми ж знаємо, які події зараз відбуваються там.

Жіночій команді Дніпра-1 можна грати в Дніпрі, дитячо-юнацький чемпіонат теж дозволено проводити там - наші команди там без проблем відіграли свої матчі. Зустріч Кривбасу з Дніпром-1 цілком можна провести саме в Дніпрі! Це було б дуже круто для всіх - для області, всієї країни», - сказав Гагарін.

Кривбас на початку сезону приймав своїх суперників у Києві, але восени повернувся на домашній стадіон Гірник у Кривому Розі, який розташований за 150 кілометрів від Дніпра.

Матч 30-го туру української Прем'єр-ліги, в якому Дніпро-1 прийме Кривбас, відбудеться 4 червня на ужгородському стадіоні «Авангард». Про це повідомив офіційний сайт УПЛ.