«Дуже шкода»: ексзірка Динамо розчарований зірваним трансфером в Серію А

Переглядів 436
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Дуже шкода»: ексзірка Динамо розчарований зірваним трансфером в Серію А
Александар Драгович: Фото: Getty Images
Захисник Црвени Звєзди Александар Драгович висловився про перехід у Сампдорію, що не відбувся в поточне трансферне вікно, який був скасований через позицію сербського клубу.

Як повідомлялося раніше, Сампдорія активно цікавилася послугами центрбека Александра Драговича. Головний тренер генуезької команди Деян Станкович добре знайомий із 31-річним гравцем зі спільної роботи у Црвені Звєзді.

Сербський клуб відмовився віддавати свого основного гравця, оскільки не хоче послаблювати команду через боротьбу за чемпіонство.

Сам Драгович в інтерв'ю виданню Kurier з розчаруванням прокоментував той факт, що він буде змушений залишитися в Сербії.

«Мені дуже шкода, і я не розумію, чому гравцю відмовляють у такому шансі, але я професіонал і, звичайно, прийму це. Я з нетерпінням чекаю на кожну гру перед нашими чудовими вболівальниками в Белграді, з якими я хочу знову відсвяткувати чемпіонський титул влітку».

Зазначимо, що після 19 турів Црвена Звєзда лідирує у турнірній таблиці, маючи 10 очок відриву від Партизана. Драгович цього сезону провів за столичний клуб 27 ігор у всіх турнірах.

Нагадаємо, що з 2013 року по 2016 рік австрійський футболіст захищав кольори київського Динамо (111 матчів, два голи, два асисти).

X