«Дуже зосереджений, амбітний та працьовитий»: Поттер поділився першими враженнями від Мудрика

Переглядів 3667
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
«Дуже зосереджений, амбітний та працьовитий»: Поттер поділився першими враженнями від Мудрика
Грем Поттер. Фото: Google
Головний тренер Челсі Грем Поттер висловив свою думку стосовно того, як тренується разом з лондонською командою український футболіст Михайло Мудрик.

Наставник Челсі Грем Поттер дав свою оцінку українському вінгеру лондонців Михайлу Мудрику.

«Він тихий, але рішучий, дуже зосереджений, дуже амбітний, дуже працьовитий. Він хоче досягти успіху, у нього добрі наміри. Він молодий, тому є аспекти його гри, які він може розвивати, і він тут, щоб спробувати це зробити», – цитує Поттера офіційний сайт Челсі. 

За словами спеціаліста, нічого не можна вдіяти з шумом навколо Мудрика і це треба прийняти так, як воно є. Поттер вважає, що всім потрібно зосередитися на тому, щоб допомогти українському футболісту освоїтися в новому клубі, а не тиснути на нього занадто сильно.

«Неважливо, що написано на ціннику. Мова йде про те, як людині допомагають зрозуміти нас як клуб. Якщо ми зробимо це добре, він матиме величезний успіх», – додав Поттер.

Зазначимо, що Ліверпуль і Челсі зараз знаходяться у кризовому стані. Команди у турнірній таблиці АПЛ посідають не ті місця, на яких їх звикли бачити фанати. Мерсисайдці та лондонці розташувалися по сусідству. Маючи по 28 очок, колективи Юргена Клоппа та Грема Поттера ідуть на дев’ятому-десятому місцях чемпіонату Англії, відстаючи від першого лондонського Арсенала аж на 19 балів.

Сьогоднішній матч АПЛ Ліверпуль – Челсі розпочнеться о 14:30 за київським часом.