«Два медіакілери працювали на Павелка»: віцепрезидент УАФ розкрив вражаючі подробиці

Переглядів 870
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
«Два медіакілери працювали на Павелка»: віцепрезидент УАФ розкрив вражаючі подробиці
Олександр Шевченко. Фото: Google
Віце-президент УАФ Олександр Шевченко розповів, як здійснювався інформаційний супровід його конфлікту з екс-фіндиректоркою УАФ Євгенією Сагайдак.

Шевченко переконаний, що попередня команда УАФ за допомогою лояльних до себе журналістів та блогерів намагається дискредитувати нове керівництво асоціації.

«Звідки на публіці з'являються внутрішні документи? А з’являються вони від «ручних» журналістів та блогерів, наближених до колишнього керівництва УАФ. Зокрема, два всім відомі та яскраво виражені медіакілери працювали на Павелка. В одного з них навіть була посада в УАФ.

Те, як поводили себе на ній ці два «кришталево чистих й незалежних журналісти», прекрасно ілюструє, що вони максимально лояльні до експрезидента Асоціації та повністю заангажовані під нього. Такі собі українські футбольні кисельов і соловйов», – розповів Шевченко в інтерв'ю «Українському футболу».

  • Андрія Шевченка було обрано новим президентом УАФ на позачерговому звітно-виборчому Конгресі УАФ 25 січня, який відбувся в Києві.
  • Першим віцепрезидентом організації було обрано Павла Бойчука (юрист), а віцепрезидентами – Сергія Реброва та Олександра Шевченка (голова Львівської асоціації футболу).