Два основні гравці Шахтаря отримали травми у спарингу проти Лудогорця: спортивний лікар розкрив деталі

Переглядів 825
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Два основні гравці Шахтаря отримали травми у спарингу проти Лудогорця: спортивний лікар розкрив деталі
Єгор Назарина. Фото: ФК Шахтар
Півзахисники Шахтаря Єгор Назарина та Олег Очеретько достроково покинули поле під час контрольного поєдинку з болгарським Лудогорцем (2:2) через травми.

31 січня Шахтар у рамках підготовки до другої частини сезону в Туреччині провів спаринг з Лудогорцем, який завершився внічию з рахунком 2:2.

У ході цього матчу донецький клуб втратив двох гравців – Назарина та Очеретька. Обидва футболісти отримали травми коліна. Травму Очеретька прокоментував спортивний лікар Дмитро Бабелюк.

«Очеретько зіткнувся із суперником і невдало впав на 21-й хвилині матчу. На відео не видно чіткого механізму травми, але спочатку це виглядало як забій. Це може бути як травма зв'язок, так і меніска, єдине, що можна сказати точно – травма є контактною та досить серйозною».

Також лікар прокоментував і ситуацію із отриманням травми Назариною.

«Схожа ситуація із Назариною у другому таймі. Гравець відчув дискомфарт у правому коліні, спробував продовжити, але не зміг. Гравець спробував підвестися, але не зміг перенести вагу на коліно. Цей симптом часто вказує на травму меніска», – написав Бабелюк у своєму телеграм-каналі.

Зазначимо, обидва гравці залишали поле на каталці і далі на них чекатиме МРТ. Клуб поки що не робив офіційних заяв щодо здоров'я гравців.1 лютого Шахтар проведе свій четвертий спаринг на зимових зборах Суперником «гірників» у контрольному матчі стане чемпіон Словенії Марибор. Початок – о 16:30 за київським часом.

X