Два таланти з України та США: Артета хоче підсилити атаку Арсеналу топовим тандемом

Переглядів 969
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Два таланти з України та США: Артета хоче підсилити атаку Арсеналу топовим тандемом
Михайло Мудрик. Фото: Google
Іспанський наставник лондонського Арсеналу Мікель Артета у зимове трансферне вікно сподівається на перехід до своє команди Михайла Мудрика та Крістіана Пулішича.

Італійський журналіст та експерт з трансферних чуток Джанлука Ді Марціо надав нову інформацію про цілі лондонського Арсеналу. За інформацією журналіста, лондонці претендують на атакуючий тандем у вигляді українця Михайла Мудрика та американця Крістіана Пулішича.

Після блискучого початку цього сезону Прем’єр-ліги Англії Арсенал шукає якісне підсилення для команди, оскільки каноніри сподіваються зберегти лідерство на вершині турнірної таблиці АПЛ. Вважається, що Мікель Артета розраховує на підкріплення саме в атаці. Дует Михайла Мудрика та Крістіана Пулішича наразі пов'язують з Арсеналом.

Крістіан Пулішич на даний момент грає за іншу лондонську команду Челсі, які зараз іде на восьмому місці в АПЛ. У свою чергу, Арсенал лідирує в чемпіонаті Англії.

У цьому сезоні Михайло Мудрик зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X