«Двічі точно б не думав»: колишній голкіпер Карпат готовий прийняти українське громадянство

Переглядів 279
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Двічі точно б не думав»: колишній голкіпер Карпат готовий прийняти українське громадянство
Мартін Богатінов. Фото: Google
Колишній голкіпер львівських Карпат Мартін Богатінов поділився думкою про війну в Україні, підтримав наш народ та зізнався у любові до Львова, в якому провів три роки.

Екс-воротар Карпат Богатінов зізнався, що був шокований початком війни росії проти нашої держави.

«Початок повномасштабної війни в Україні для мене був великим шоком. Коли це розпочалося, то я розмовляв з Ігорем Худоб’яком, який є моїм одноклубником. Ніхто не очікував початку війни з росіянами. В Україні у мене є друзі, я телефонував їм та запитував, яка ситуація в країні. Вони казали, що дуже важко і страшно.

Я знаю, що зараз відбувається в Україні. Що є ракетні удари, що вимикають світло, існують проблеми з теплопостачанням. Мені дуже шкода, що в такій класній країні розпочалася повномасштабна війна».

Також Богатінов сказав, що готовий прийняти українське громадянство.

«Звичайно, що я хотів би повернутися до Львова. Коли буде вільний час і все налагодиться, я обов’язково повернуся. Якщо чесно, то я дуже сумую за цим містом, про яке у мене залишились теплі спогади. 

Якби мені запропонували взяти громадянство України, то я без роздумів зробив би це. Двічі точно б не думав. Я закохався у Львів та в Україну», — наводить слова Богатінова прес-служба Карпат.

Нагадаємо, що воротар виступав у складі львівських Карпат з 2011 по 2014. Зараз Богатінов грає за кіпрський Етнікос.

X