«Дякую кожному, хто боронить Україну на фронті»: Шевченко поздоровив співвітчизників з Днем Незалежності

Переглядів 12475
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
«Дякую кожному, хто боронить Україну на фронті»: Шевченко поздоровив співвітчизників з Днем Незалежності
Андрій Шевченко. Фото: Google
Колишній головний тренер національної збірної України, легендарний динамівець Києва Андрій Шевченко привітав всіх своїх співвітчизників з Днем Незалежності України.

Андрій Шевченко привітав українців з найбільшим святом для кожного громадянина нашої країни –  Днем Незалежності України.

«Хочу привітати всю Україну і тих, хто розділяє з нами наші цінності та допомагає нам, з Днем Незалежності.

Сьогодні наша країна проходить найскладніше, найболісніше випробування у своїй історії. Але завдяки зусиллям і єдності кожного з нас ми обов’язково переможемо. Дякую кожному, хто боронить Україну на фронті. Слава Україні», – написав Шевченко на своїй сторінці в Instagram.

  • Андрій Шевченко грав за київське Динамо у 1993–1999 роках. В біло-синій футболці п'ять разів ставав чемпіоном України, тричи здіймав над головою національний кубок.
  • У складі італійського Мілану Шевченко виступав у 1999–2006 та 2008–2009 роках. Виграв з россонері Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА, Серію А, Кубок Італії та Суперкубок Італії.
  • За лондонський Челсі українець грав у 2006–2009 роках, здобувши два титули на внутрішній арені – Кубок Англії та Кубок Футбольної ліги.
  • Завершив професійну кар'єру гравця Андрій Шевченко у футболці рідного Динамо у 2012 році.