Джерело назвало клуб, який вибрав Мудрик: гравець збірної України готовий зустрічати вінгера

Переглядів 15306
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
Джерело назвало клуб, який вибрав Мудрик: гравець збірної України готовий зустрічати вінгера
Михайло Мудрик. Фото: Шахтар
Вінгер донецького Шахтаря Михайло Мудрик визначився із командою, де хоче продовжити кар'єру. Разом із українським талантом перейде і хавбек Лестера Юрі Тілеманс.

Лондонський Арсенал має намір скласти серйозну конкуренцію Манчестер Сіті та іншим англійським грандам у боротьбі за перемогу в АПЛ. Про це свідчать трансферні плани «канонірів» найближчим часом.

Допомогти підписати вінгера Шахтаря Мудрика та півзахисника Лестера Тілеманса може й бажання самих футболістів приєднатися саме до команди іспанського фахівця Мікеля Артети. Таку інформацію має у своєму розпорядженні CBS Sports.

Джерело стверджує, що наставник Арсеналу Мікель Артета отримає від клубу підтримку у проведенні цих трансферів.

Трансфер Тілеманса не буде дорогим, адже у гравця наступного літа закінчується термін дії контракту. А ось трансферна вартість Мудрика оцінюється приблизно 86 мільйонів фунтів.

Цього сезону у всіх матчах за Шахтар Мудрик провів 24 матчі, забив десять голів і віддав вісім результативних передач.

Зазначимо, що контракт Мудрика з Шахтарем розрахований до 31 грудня 2026 року. Портал Transfermarkt оцінює футболіста у 15 мільйонів євро відповідно.

Після 14-ти зіграних матчів у чемпіонаті Англії Арсенал із 37 очками лідирує у турнірній таблиці АПЛ, Манчестер Сіті йде другим із 32 балами в активі.

X