Джерело назвало три варіанти розвитку подій стосовно посади головного тренера збірної України

Переглядів 2698
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Джерело назвало три варіанти розвитку подій стосовно посади головного тренера збірної України
Олександр Петраков. Фото: УАФ
Футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився інсайдерською інформацією щодо можливого майбутнього Олександра Петракова на посаді головного тренера національної збірної України.

Співаковський заявив, що є два основні варіанти розвитку подій, за обох з яких національну команду таки очолить Сергій Ребров, а Петраков рано чи пізно залишить свою посаду. Питання лише у тому, хто саме готуватиме команду до поєдинку з Англією 26 березня.

«Варіант А: Ребров приходить до березня, Петраков відступає і він готує команду до матчу з Англією. Варіант Б: Петраков готує команду до Англії, Ребров приходить влітку та готує команду на наступні матчі».

Також Співаковський сказав, що є такий варіант, коли Ротань опиниться в штабі Реброва, а Петраков буде працювати з молодіжкою.  

«Є варіант С, що, можливо, навіть Ротань увійде до штабу Реброва, тому Петраков може почекати на фінальну частину молодіжного Євро-2023, щоб потім дуже ймовірно отримати посаду головного тренера молодіжної збірної», – сказав Співаковський у програмі «ТаТоТаке».

Зазначимо, що УАФ зацікавлена ​​у послугах Сергія Реброва як головного тренера національної збірної України. Однак, на даний момент він є тренером Аль-Айна з чемпіонату ОАЕ, а його контракт з клубом діє до літа 2023 року.