Джерело повідомило плани Ярмоленка на матч із Англією: відомий можливий дебютант збірної України

Переглядів 776
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Джерело повідомило плани Ярмоленка на матч із Англією: відомий можливий дебютант збірної України
Андрій Ярмоленко. Фото УАФ
Дмитру Криськіву, який виступає у півзахисті Шахтаря, зробили англійську візу – він має всі шанси зіграти за збірну України у матчі проти англійців.

Ігор Циганик, відомий український футбольний журналіст, запевняє, що Дмитро Криськів, незважаючи на травму, отримає перший виклик до національної збірної.

«Цілком ймовірно, що до розташування збірної України вперше приїде Криськів. Для мене це добрий знак, бо футболіст минулого року дуже добре відіграв за молодіжку та у тих поєдинках за Шахтар, де його випускав Йовічевіч. Наразі у нього пошкодження, але на нього зробили англійську візу».

Також Циганик висловився про шанси капітана збірної України Андрія Ярмоленка на участь у грі з Англією, він отримав травму у фіналі Суперкубку ОАЕ.

«Ярмоленко сьогодні має зробити МРТ, і після цього стане зрозуміло, наскільки серйозна у нього травма. Наскільки я розумію, він має намір відновитись перед тренувальним збором напередодні матчу з Англією. Наразі тренерський штаб збірної розраховує, що Ярмоленко приїде», – сказав Циганик в ефірі авторської програми на ютубі.

Нагадаємо, збірна України зіграє проти англійців 26 березня. Гра розпочнеться о 19:00 за київським часом.