Едмар: «Мрію повезти у Крим своїх дітей»

Переглядів 745
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Едмар: «Мрію повезти у Крим своїх дітей»
Едмар зі своєю сім'єю. Фото: instagram
Колишній півзахисник сімферопольської Таврії, харківського Металіста та Дніпра, а нині головний тренер Металіста 1925 Едмар поділився спогадами про свою адаптацію в Криму.

В ексклюзивному інтерв'ю ютуб-каналу FanDay Едмар зазначив, що вірить у повернення Криму та мріє поїхати туди з дітьми.

– Провів 4,5 роки в Криму, за цей час було дуже багато хороших моментів. Зараз дуже хочу, щоб Крим повернувся в Україну і можна було туди їздити. У мене дружина кримчанка, ми всі переживали в той час, у нас там залишилось багато друзів і всі вони чекають повернення в Україну. Мрію повезти туди своїх дітей.    

– Пригадай період своєї адаптації у Криму. 

– Коли приїхав в Україну, не знав мову і через це мені було дуже важко. При цьому Анатолій Заяєв мені завжди казав: Едмар, ти повинен грати краще за українських гравців. І тому у мене в голові завжди було – мені неможна помилятись, треба допомагати команді здобувати результат. Насправді, я так і думаю, що куди б не приїздив іноземний гравець, він має демонструвати кращу гру, ніж місцеві футболісти. Так і він казав, максимально викладатись на футбольному полі. Пам’ятаю, що він завжди казав стежити за вагою, зважувались кожен день. Тоді в мене була вага 67 кілограмів, я був дуже худий і вже навіть за 500 грамів був штраф. Вдячний йому за виховання в цьому плані.