Едмар: «Якби Маркевич очолив збірну, то сто відсотків все було б добре»

Переглядів 678
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Едмар: «Якби Маркевич очолив збірну, то сто відсотків все було б добре»
Едмар та Мирон Маркевич. Фото: Google
Колишній гравець харківського Металіста та Дніпра Едмар розповів про українського тренера Мирона Маркевича, під керівництвом якого провів багато років своєї кар'єри.

В ексклюзивному інтерв'ю ютуб-каналу FanDay Едмар заявив, що Мирон Маркевич дуже багато йому дав у розумінні футболу, і тепер він застосовує ці знання у тренерській роботі.

– Підтримую стосунки з Мироном Маркевичем. Ось зідзвонювались на його день народження. Я кажу: уявляєш, Мирон Богданович, я вже тренер! Він мене підтримав і сказав, що все вийде.  

– Тренерські поради дає?  

– А я вже все знаю (сміється). Я з ним майже 10 років працював, тому все знаю. Дуже багато від нього перейняв, брав приклад як слід себе поводити. Завжди з позитивними емоціями згадую Мирона Богдановича. За увесь час нашої роботи не можу пригадати жодної суперечки. Звісно, якщо не брати до уваги якісь футбольні моменти.  

– Мирон Богданович чекав, що його знову призначать тренером збірної України. Як вважаєш, в УАФ зробили помилку, що так і не призначили його?  

– Він багато років у футболі, він міг би дати багато українському футболу. Якби він таки пішов (у збірну), то сто відсотків все було б добре. Він би працював в повну силу і міг би принести результат.