Екс-динамівець Вербич забив розкішний гол за Панатінаїкос: команда словенця впевнено виграла

Переглядів 954
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-динамівець Вербич забив розкішний гол за Панатінаїкос: команда словенця впевнено виграла
Беньямін Вербич. Фото: Google
Словенський легіонер Панатінаїкосу Беньямін Вербич, який до цього грав за Динамо Київ, порадував фанатів своєї команди дуже красивим забитим м'ячем.

Словенський півзахсник Беньямін Вербич, який раніше грав за київське Динамо, продовжує захищати кольори грецького Панатінаїкосу.

В рамках першого матчу 1/8 фіналу Кубка Греції з Волосом словенець вийшов на поле з перших хвилин і відзначився розкішним голом на 59 хвилині. Вербич пробив з-за меж карного майданчику та влучив у дальній кут. Цю зустріч Панатінаїкос виграв з впевненим рахунком 3:0. Матч-відповідь відбудеться 10 січня.

До слова, до цього футболіст збірної Словенії забивав за команду з Афін ще на початку вересня у грі чемпіонату Греції проти Левадіакосу. Також Вербич після того поєдинку забивав Пафосу в рамках спарингу.

Додамо, що на даний момент Панатінаїкос впевнено лідирує в турнірній таблиці чемпіонату Греції. Наразі афінська команда, маючи 37 очок в активі, займає перше місце, випереджаючи другий АЕК на вісім балів. У ПАОКа та Олімпіакоса, які посідають третю та четверту позиції відповідно, по 25 очок в активі.

Додамо, що до переходу в Панатінаїкос Вербич грав за словенські команди Целе та Шампіон, за датський Копенгаген, польську Легію та київське Динамо. Виступаючи за українську команду, Вербич у 79 матчах записав до свого активу 27 голів.