«Із задоволенням працюватиму в Україні»: Ребров в інтерв'ю дружині розповів про плани на майбутнє

Переглядів 11090
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Із задоволенням працюватиму в Україні»: Ребров в інтерв'ю дружині розповів про плани на майбутнє
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Український тренер Сергій Ребров заявив, що він збирається повернутися на батьківщину працювати. Про це наставник сказав в інтерв'ю дружині Анні Ребровій.

Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров прокоментував чутки стосовно його призначення на посаду наставника національної збірної України.

«Зараз я тренер Аль-Айна. Перемовини завжди якісь ведуться. Я зосереджений на цій роботі, але завжди казав, що якщо буде інтерес від збірної – я завжди радий працювати в Україні, для свого народу. Якщо буде можливість, із задоволенням працюватиму в Україні», – сказав в інтерв’ю свої дружині Анні Ребровій.

Також Сергій Ребров додав, що він не особливо слідкує за чутками в пресі.

«Я не читаю так багато ЗМІ, як читаєте ви. Я зосереджений на своїй роботі та сім’ї, не так часто читаю якісь висловлювання. Іноді друзі телефонують та питають про щось. Робота журналістів – завжди щось говорити. Якісь скандальні або ж сенсаційні статті викидати», – додав Ребров.

48-річний уродженець Горлівки Сергій Ребров працює тренером з 2009 року. Він раніше до періоду в Аль-Айні тренував київське Динамо, аравійський Аль-Ахлі та угорський Ференцварош.