Екс-форвард Динамо має проблеми через війну: у колишнього гравця нашої збірної ускладнення зі здоров’ям

Переглядів 7231
Євген Чепур Євген Чепур
4 голоси
Екс-форвард Динамо має проблеми через війну: у колишнього гравця нашої збірної ускладнення зі здоров’ям
Жуніор Мораєс. Фото: УАФ
Колишній форвард збірної України Жуніор Мораєс, який зараз належить Коринтіансу, має серйозні проблеми зі здоров'ям. Футболіст переживає стрес.

Жуніор Мораєс виступав за Динамо, а потім перейшов до Шахтаря, який змінив на Корінтіанс у березні минулого року, проте з того часу провів за бразильський клуб лише 20 матчів, у яких забив один гол. 35-річний футболіст уже шість матчів поспіль не потрапляє до заявки команди на матчі.

Мораєс пережив п'ять чи шість алергічних реакцій, які заважали йому грати. Ці проблеми пов'язують із емоційним аспектом через війну в Україні.

Як повідомляє видання Globo, медичний штаб Корінтіанса намагається дослідити проблему, щоб зрозуміти, чи можливо знайти якісь ліки для Мораеса.

Керівництво Корінтіанса не має наміру розривати контракт із нападником, який діє до 31 грудня 2023 року. У клубі ще вірять, що Мораєс зможе вирішити свої проблеми та бути корисним команді. 

З березня 2019 року бразилець Мораєс, який прийняв українське громадянство, почав виступати за синьо-жовтих. У складі національної команди відіграв 11 поєдинків, відзначившись одним голом та одним асистом.

X