Екс-форвард Рапіда згадав, як міг перейти до Дніпра: Коломойський запропонував мало грошей

Переглядів 280
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Екс-форвард Рапіда згадав, як міг перейти до Дніпра: Коломойський запропонував мало грошей
Овідіу Херя. Фото: Google
Овідіу Херя, який свого часу грав в атаці національної команди Румунії та бухарестського Рапіда, згадав, як керівництво столичного клубу відмовилося продавати його у Дніпро.

Овідіу Херя розповів, що свого часу міг опинитися у складі Дніпра часів іспанського фахівця Хуанде Рамоса.

«У мене також були дуже хороші пропозиції, від яких керівництво Рапіда відмовилося! Якоїсь миті у нас була товариська зустріч із Дніпром, тренером якого тоді був Хуанде Рамос. Перед грою мені сказали, що за мною пильно стежитимуть».

Херя згадав, як забивав Дніпру і після матчу керівництво українського клубу запропонувало Рапіду три мільйони євро, але румунська команда захотіла більше та трансфер зірвався.

«Шумудіке (екс-наставник Рапіда – прим. «УФ») випустив мене на поле після перерви, коли рахунок був 1:0 на користь Дніпра. Я вийшов і забив два голи.

Одразу після матчу українці прийшли із пропозицією на три мільйони євро, але Рапід попросив ще грошей, а також більше комісійних. Отак трансфер провалився...» - сказав Херя в інтерв'ю Gazeta Sporturilor.

Овідіу Херя виступав за Рапід з Бухареста з 2007 до 2013 року. За цей час він встиг зіграти у 183 матчах, забити 45 голів та віддати десять результативних передач. Після Румунії форвард на правах вільного агента перейшов до швейцарського Сьону.

Торік у вересні Херя завершив кар'єру. Наразі колишній форвард у 37 років працює у тренерському штабі Конкордії.