Ексгравець Динамо намагається врятувати кар'єру: українець проходить перегляд в європейському клубі

Переглядів 3398
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Ексгравець Динамо намагається врятувати кар'єру: українець проходить перегляд в європейському клубі
Володимир Костевич. Фото: Google
Український захисник Володимир Костевич може знайти собі новий клуб. Колишній гравець київського Динамо проходить перегляд у команді другого дивізіону Польщі.

Наразі Володимир Костевич є вільним гравцем. Останнім роботодавцем лівого захисника була познанська Варта, але співпрацю з нею було припинено. Дебютувати в кольорах зелених захиснику не вдалося.

Тепер офіційно оголошено, що 31-річний гравець проходить тестування в Арці Гдині. Клуб із Померанії шукає гравця для посилення флангу оборони.

Інформація про тренування за участю українця була сприйнята неоднозначно. Здебільшого це пов'язано з тривалою перервою в грі. Востаннє Костевич виходив на поле в офіційному матчі в липні 2020 року, коли він представляв Лех Познань.

Після цього він перебував у Динамо, львівському Русі та згаданій вище Варті. Водночас він боровся з розривом хрестоподібних зв'язок і серйозною травмою ікри.

  • Загальний послужний список Костевича в Екстраклясі - 100 матчів, один гол і 11 результативних передач. Досвідчений гравець ніколи не виступав за дорослу збірну своєї країни.
  • Арка Гдиня посідає перше місце в турнірній таблиці Першої ліги Польщі.