Екс-наставник Шахтаря може очолити Ювентус: коуч дуже добре себе зарекомендував

Переглядів 1142
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Екс-наставник Шахтаря може очолити Ювентус: коуч дуже добре себе зарекомендував
Роберто Де Дзербі. Фото: Sky Sports
Італійський наставник Роберто Де Дзербі є одним із кандидатів на те, щоб очолити туринський Ювентус, якщо Массіміліано Аллегрі піде у відставку і місце головного тренера буде вакантним.

Італійський спеціаліст Роберто Де Дзербі розглядається туринським Ювентусом, як кандидатура на заміну нинішньому наставнику «Старої Синьйори» Массіміліано Аллегрі. Про це повідомляє авторитетне видання Daily Mail.

Італієць добре розпочав у Брайтоні після того, як у вересні 2022 року замінив на посаді коуча Грема Поттера, який зараз очолює Челсі Михайла Мудрика. В активі екс-наставника Шахтаря вже є яскраві перемоги Брайтона над Челсі та Ліверпулем.

Де Дзербі в інтерв’ю заявляв, що бажає ще попрацювати в чемпіонаті Італії. А на туринський Ювентус чекає нова ера та зміни. Тому туринці, напевно, шукатимуть нового коуча для вирішення нових амбіційних завдань.

Якщо Аллегрі не залишиться в Юве, також серед кандидатів на посаду аленаторе туринців будуть Зінедін Зідан та Антоніо Конте.

Та саме Де Дзербі є вкрай привабливим варіантом для туринського клубу. Молодий спеціаліст дуже добре зарекомендував себе в Сассуоло, в Шахтарі, а зараз і в Брайтоні.