Ексфорвард Динамо нарозхват: джерело назвало всі клуби, що ведуть боротьбу за гравця – деталі інтересу Шахтаря

Переглядів 12269
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
6 голосів
Ексфорвард Динамо нарозхват: джерело назвало всі клуби, що ведуть боротьбу за гравця – деталі інтересу Шахтаря
Назарій Русин. Фото: Зоря
Нападник Зорі Назарій Русин може не переїхати до Англії або Шахтаря. У форварді зацікавилися у чемпіонаті Бельгії, а перехід до «гірників» малоймовірний.

Нещодавно повідомлялося, що донецький Шахтар хоче перехватити трансфер Назарія Русина у англійського Сандерленда та знаходиться на просунутій стадії перемовин щодо цього підписання.

Проте, форвард Зорі наврядчи стане гравцем «гірників». За повідомленням телеграм-каналу «ТаТоТаке», переговори по Русину все ще не вийшли на стадію, яку можна назвати просунутою.

Більш того, джерело зазначило, що у трансфері українського нападника зацікавлені у ще одній європейській країні, а саме у Бельгії.

Що ж стосується Сандерленда, то англійський клуб направив до Зорі вже третю за ліком пропозицію, яку джерело назвало «конкретною».

  • Вже у четвер, 24 серпня, луганський клуб зіграє перший матч плей-оф раунду кваліфікації до Ліги Європи проти Славії з Праги. Початок о 20:00.
  • Русин залишився у Львові через проблеми з м'язами.
  • Після чотирьох турів УПЛ Зоря знаходиться на десятій сходинці, маючи у своєму активі чотири залікові бали.
  • Назарій у цьому сезоні зіграв два матчі та забив в них один гол. В минулій кампанії він провів 30 ігор, забивши в них 13 м'ячів та віддавши п'ять асистів.
  • Портал Transfermarkt оцінює вартість нападника у два мільйони євро, а його контракт розрахований до 2025 року.
  • До Зорі Русин перейшов із Динамо у 2022 році за 250 тисяч євро. У системі киян він перебував з 2015 року, а за основну команду встиг провести 41 матч: дев'ять голів та три асисти.