Ексгравець збірної України отримав підозру у несплаті податків на 18 мільйонів гривень

Переглядів 1200
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Ексгравець збірної України отримав підозру у несплаті податків на 18 мільйонів гривень
Фанати збірної України. фото: УАФ
Бюро економічної безпеки повідомило про підозру представнику збірної України в ухиленні від сплати 18,2 млн грн податків. Прізвище футболіста наразі невідоме.

Представнику збірної повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 КК України - ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

У БЕБ заявили, що у період 2016-2018 роки підозрюваний отримав понад 100 млн грн.

«Діючи умисно, порушник приховав свої доходи, у результаті чого ухилився від сплати податку на доходи фізичних осіб на суму майже 16 млн гривень та військового збору в сумі понад 1 млн грн.

У 2018 році, вже будучи зареєстрованим як фізична особа - підприємець, він приховав реальні об’єми доходів та умисно ухилився від сплати єдиного податку ще на понад 1 млн грн», - йдеться у повідомленні пресслужби БЕБ.

Як повідомляє Економічна правда, йдеться про одного із колишніх футболістів збірної.

Раніше повідомлялося, що проти  старшого адміністратора збірної України Олександра Кісткіна відкрили кримінальне провадження, підозрюючи його в ухилянні від сплати податків та відмиванню грошей в особливо великих розмірах.

Також у справі фігурують відомий футбольний агент Вадим Шаблій та інші агенти, а також теперішні та колишні гравці основного складу Шахтаря.