Екстренер Миная знайшов нову роботу: наставник буде конкурувати з Максимовим у Другій лізі

Переглядів 1407
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Екстренер Миная знайшов нову роботу: наставник буде конкурувати з Максимовим у Другій лізі
Микола Цимбал. Фото: Google
Український футбольний тренер Микола Цимбал став головним тренера ФК ЮКСА (Українська Християнська Спортивна Академія, UCSA), який виступає у Другій лізі.

Колишній наставник кіпрського ФК Красави та закарпатського ФК Миная Микола Цимбал очолив новий клуб.

38-річного спеціаліста було призначено на посаду наставника клубу-дебютанта Другої ліги України ФК ЮКСА (Українська християнська спортивна академія, UCSA).

Деталі договору не розголошуються.

У четвер, 6 липня, ЮКСА під керівництвом новоспеченого наставника розпочне підготовку до нового сезону, повідомляє пресслужба клубу.

  • Цимбал вихованець криворізького Кривбасу. За свою кар'єру ексзахисник пограв за такі клуби як Кривбас-2 (2003-2004, 2005-2006), черкаський Дніпро (2005) та Гірник (2007-2010).
  • Молодий спеціаліст розпочав свою тренерську кар'єру в Минаї у 2021 році. У ролі головного тренера Цимбал на чолі закарпатців провів дев'ять ігор: одна перемога, одна нічия та шість поразок.
  • У вересні 2022 року українець очолив кіпрський ФК Красава, власником якого є відомий російський блогер Євген Савін. Під його керівництвом команда провела три гри, двічі поступилася та одного разу святкувала перемогу.
  • Наприкінці червня ФК Звягель, який виступає в Другій лізі, очолив відомий екстренер Ворскли, Кривбасу, Оболоні та низки інших клубів УПЛ Юрій Максимов.