Ексзірці Шахтаря винесли вердикт у топ-клубі Серії А: хавбек може навіть повернутися на Батьківщину

Переглядів 528
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
Ексзірці Шахтаря винесли вердикт у топ-клубі Серії А: хавбек може навіть повернутися на Батьківщину
Маркос Антоніо. Фото: ФК Лаціо
Колишній півзахисник донецького Шахтаря Маркос Антоніо може залишити римський Лаціо вже найближчим часом. Бразилець виявився непотрібним клубу.

Бразильський півзахисник Лаціо Маркос Антоніо, який раніше виступав у складі донецького Шахтаря, є дуже близьким до відходу з римського клубу.

Футболіст виявився непотрібним головного тренеру «б'янкочелесті» Мауріціо Саррі, тому керівництво римлян розгляне пропозиції, що надійдуть клубу щодо бразильця. Вони готові розлучитися з ним і на правах оренди, і навіть на правах повноцінного трансферу.

В кінці минулого сезону Серії А на Лаціо виходив бразильський Фламенго, але зараз у півзахиснику є зацікавлені і всередині Італії – Салернітана, очолювана португальским тренером Паулу Соузою.

Як повідомляє видання Il Corriere dello Sport, саме ці два клуби зараз є головними і єдиними претендентами на Антоніо.

  • Нагадаємо, що Маркос грав за донецький Шахтар з 2019-го по 2022 роки, перейшовши з португальского Ешторіла за три з половиною мільйони євро.
  • За цей час він встиг провести у складі «гірників» 101 матч, в яких забив дев'ять голів та віддав п'ять результативних передач.
  • До Лаціо він перейшов за сім з половиною мільйонів і в минулому сезоні зіграв 22 рази в усіх турнірах, в яких оформив 1+1 за системою гол+пас.
  • Його контракт з римським клубом розрахований до 30 червня 2027 року.