Ексзірка Динамо отримав травму напередодні старту Ліги чемпіонів: гравець пішов з поля на початку матчу

Переглядів 3796
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
5 голосів
Ексзірка Динамо отримав травму напередодні старту Ліги чемпіонів: гравець пішов з поля на початку матчу
Домагой Віда. Фото: Nea Kriti
Колишній захисник київського Динамо Домагой Віда, який зараз виступає за афінський АЕК, отримав травму напередодні початку виступів його команди в Лізі чемпіонів.

У неділю, 30 липня, хорватський захисник Домагой Віда отримав травму в товариській грі Трабзонспор – АЕК (1:3).

Віда покинув поле вже на дев'ятій хвилині, хоча грав дискомфортом у нозі з другої хвилини поєдинку. Вже після повернення до Афін 34-річний захисник зробив обстеження, яке виявило розтягнення м'язів, повідомляє грецьке видання Gazzetta.

Втрата колишнього захисника київського Динамо може серйозно повпливати на плани головного тренера АЕКу Матіас Алмейда, адже команді незабаром стартувати у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Афінський клуб починає свій шлях з третього раунду, де зустрінеться з переможцем пари Динамо (Загреб)/Астана. Минулий поєдинок закінчився розгромною перемогою хорватської команди з рахунком 4:0, а вже у вівторок, 1 серпня, команди зіграють матч-відповідь.

  • Матчі між АЕКом та переможцем пари Динамо (Загреб)/Астана пройдуть 8-9 серпня, а матч-відповідь буде зіграно 15 серпня. 
  • Віда перейшов до київського Динамо з однойменного загребського клубу у 2013 році. За чотири роки у біло-синій футболці хорват провів 160 матчів та завоював п'ять трофеїв.
  • З липня 2022 року Домагой є гравцем АЕКу, за який встиг зіграти вже у 33 матчах та стати чемпіоном Греції.
  • Його контракт з афінським клубом чинний до 30 червня 2024 року.