Ексзірка Динамо відзначився дебютним голом у новому сезоні: вінгер допоміг своїй команді розгромити суперника

Переглядів 680
Артем Жилінський Артем Жилінський
2 голоси
Ексзірка Динамо відзначився дебютним голом у новому сезоні: вінгер допоміг своїй команді розгромити суперника
Беньямін Вербич. Фото: ФК Панатінаїкос
Ексфутболіст Динамо та Шахтаря зробили значний внесок у перемогу своєї команди Беньямін Вербич та Бернард відзначилися гольовими діями у матчі за Панатінаїкос.

Панатінаїкос провів свій перший матч у національному чемпіонаті після того, як було перенесено матч проти Атромітосу у першому турі, щоб краще підготуватися до кваліфікації Ліги чемпіонів.

Господарі поля одразу взяли ініціативу до своїх рук. Вже на 11-й хвилині Панатінаїкос відкрив рахунок. Подвоїти його допоміг екснападник Шахтаря Бернарду, який зробив гольову передачу на Йоаннідіса. 

Після перерви Панатінаїкос продовжував домінувати на полі, і це спричинило гол на 74-й хвилині, який забив ексгравець Динамо Вербич. Це перший гол Беньяміна в новому сезоні.

Необхідно також згадати, що Бернард та Вербич вже грали один проти одного у сезоні 2017/18, коли вони представляли кольори Шахтаря та Динамо відповідно.

  • Вербич був гравцем Динамо з 2018 по 2022 рік. За цей час він провів за киян 121 матч, у яких забив 37 голів і зробив 23 результативні передачі.
  • На старті минулого сезону 29-річний словенець перейшов до Панатінаїкоса на правах вільного агента. У 29 поєдинках Вербич відзначився трьома голами та одним асистом.
  • Бернард перейшов у Шахтар із бразильського Атлетіко Мінейро за 25 мільйонів євро в серпні 2013 року. Цей трансфер є найдорожчим в історії «гірників».
  • Футболіст провів у складі донеччан 157 матчів, в яких забив 28 м'ячів і віддав 35 результативних передач.
  • На старті минулого сезону 30-річний бразилець перейшов до Панатінаїкоса. У 35 матчах він забив два голи і зробив п'ять асистів.