Евертон Миколенка може очолити скандальний спеціаліст: до цього він тренував «баранів»

Переглядів 1051
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Евертон Миколенка може очолити скандальний спеціаліст: до цього він тренував «баранів»
Вейн Руні. Фото: Google
Вейн Руні, який відомий своїми скандальними історіями, є одним з кандидатів на те, щоб стати головним тренером Евертона, у якого зараз криза.

Екс-форвард Евертона, Манчестер Юнайтед та збірної Англії Вейн Руні може очолити «ірисок». Про це повідомляє видання EFC DAILY з посиланням на журналіста GOAL Ніла Джонса.

Представники ліверпульського клубу ще 22 січня зв’язалися з 37-річним англійським спеціалістом Вейном Руні, щоб дізнатися, чи готовий він замінити на посаді головного тренера Евертона Френка Лемпарда.

Руні, який наразі є головним тренером команди MLS Ді Сі Юнайтед, ще не вирішив, чи приймати пропозицію від рідного для себе клубу, в якому він розпочинав кар’єру гравця.

Зазначимо, що до Ді Сі Юнайтед Руні очолював англійську команду Дербі Каунті, у якої прізвисько «барани».

Також головний репортер Sky Sports Каве Солхекол повідомляє, що до списку кандидатів на посаду головного тренера Евертона на заміну Лемпарду є також екс-коуч Бернлі Шон Дайч та головний тренер Брентфорда Томас Франк. Окрім того, є інформація, що Марсело Б’єлса може очолити «ірисок».

Евертон на даний момент офіційно не оголосив про припинення співпраці з Лемпардом, але вже є інформація про те, що Френку повідомили про звільнення з посади головного тренера команди з Ліверпуля.

«Іриски» з 15 очками в активі ідуть на 19 місці в турнірній таблиці АПЛ та ризикують вилетіти до Чемпіоншипа.

X