Евертон Миколенка переміг Борнмут Забарного та не вилетів, Мудрик і Зінченко не грали: завершилася АПЛ сезону 22/23

Переглядів 3173
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Евертон Миколенка переміг Борнмут Забарного та не вилетів, Мудрик і Зінченко не грали: завершилася АПЛ сезону 22/23
Фани Евертона радіють. Фото: Евертон
Евертон зберіг прописку в АПЛ, завдяки перемозі над Борнмутом. Команда Віталія Миколенка в наступному сезоні зіграє в еліті англійського футболу.

28 травня відбулися матчі 38 туру АПЛ, в яких зіграли команди українців.

Арсенал з рахунком 5:0 розгромив Вулвергемптон. Але український легіонер лондонців Олександр Зінченко не брав участь у поєдинку через травму. «Каноніри» фінішували другими в цьому сезоні АПЛ

Челсі зіграв унічию 1:1 з Ньюкаслом. Український вінгер аристократів Михайло Мудрик весь матч провів на заміні. Челсі посів 12 позицію в чемпіонаті Англії.

У матчі Евертон - Борнмут за «вишень» повністю зіграв зустріч український захисник Ілля Забарний. Український футболіст «ірисок» Віталій Миколенко не брав участь у поєдинку через пошкодження. Евертон цей матч виграв та завдяки цій вікторії залишився в АПЛ. «Іриски» посіли 17 місце, випередивши 18-й Лідс на два бали. Борнмут фінішував на 15 сходинці.

Також відзначимо перемогу Брентфорда над Ман Сіті (1:0). За молодіжний склад Брентфорда грає українець Єгор Ярмолюк. Брентфорд став дев'ятим в АПЛ. А Ман Сіті з 89 очками впевнено виграв чемпіонат Англії.