Евертон офіційно підтвердив відставку Лемпарда: команду Миколенка очолить новий тренер

Переглядів 514
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Евертон офіційно підтвердив відставку Лемпарда: команду Миколенка очолить новий тренер
Френк Лемпард. Фото: Google
Евертон українця Віталія Миколенка отримає нового головного тренера після того, як було офіційно повідомлено про те, що Френка Лемпарда було відправлено у відставку.

Англійський Евертон підтвердив відставку з посади головного тренера команди Френка Лемпарда.

«ФК Евертон може підтвердити, що Френк Лемпард залишив посаду наставника команди. Пол Тейт і Лейтон Бейнс проводитимуть тренування до призначення нового менеджера», – пише офіційний твіттер «ірисок».

В ЗМІ розглядається вже багато варіантів стосовно того, хто може стати новим наставником Евертона.

Вейн Руні може очолити «ірисок». Представники ліверпульського клубу ще 22 січня зв’язалися з 37-річним англійським спеціалістом Вейном Руні, щоб дізнатися, чи готовий він замінити на посаді головного тренера Евертона Френка Лемпарда.

Руні, який наразі є головним тренером команди MLS Ді Сі Юнайтед, ще не вирішив, чи приймати пропозицію від рідного для себе клубу, в якому він розпочинав кар’єру гравця. Зазначимо, що до Ді Сі Юнайтед Руні очолював англійську команду Дербі Каунті.

Також до списку кандидатів на посаду головного тренера Евертона на заміну Лемпарду є екс-коуч Бернлі Шон Дайч та наставник Брентфорда Томас Франк. Окрім того, є інформація, що Марсело Б’єлса може очолити «ірисок».

«Іриски» з 15 очками в активі ідуть на 19 місці в турнірній таблиці АПЛ та ризикують вилетіти до Чемпіоншипа.