Феєноорд після розгромної перемоги над Шахтарем виграв на виїзді у Аякса: роттердамці наблизилися до чемпіонства

Переглядів 347
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Феєноорд після розгромної перемоги над Шахтарем виграв на виїзді у Аякса: роттердамці наблизилися до чемпіонства
Феєноорд святкує гол у ворота Аякса. Фото: Google
Роттердамський Феєноорд виграв на виїзді у амстердамського Аякса після розгромної перемоги над донецьким Шахтарем в рамках плей-офф Ліги Європи.

19 березня в рамках центрального матчу 26 туру нідерландської Ередівізі Феєноорд на виїзді в Амстердамі грав з Аяксом.

Перший тайм завершився перемогою амстердамців з рахунком 2:1. На гол Хіменеса, який як і в матчі з Шахтарем відкрив рахунок, Аякс відповів точними ударами Альвареса та Тадича. Але в другій половині зустрічі роттердамцям вдалося відігратися та вийти вперед, завдяки голам Шиманьського та Гертрюйди. У підсумку Феєноорд переміг з рахунком 3:2 одразу після виграшного поєдинку з Шахтарем.

Після цієї перемоги Феєноорд з 61 очком впевнено лідирує в чемпіонаті Нідерландів, випереджаючи другий Аякс на шість балів.

До слова, 16 березня Феєноорд у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги Європи розгромно виграв у Шахтаря (7:1) та вийшо до чвертьфіналу, де зіграє з італійською Ромою.

Зазначимо, що Шахтар після «холодного душу» в Роттердамі сьогодні в рамках УПЛ виграв у львівського Руха з рахунком 2:0. Після цієї поразки з посади головного тренера галичан було звільнено Леоніда Кучука.

X