«ФІФА вбиває український футбол»: керівництво Шахтаря незадоволене ставленням організації до донецького клубу

Переглядів 494
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«ФІФА вбиває український футбол»: керівництво Шахтаря незадоволене ставленням організації до донецького клубу
Сергій Палкін. Фото: ФК Шахтар
Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін прокоментував позовну заяву проти ФІФА, яку подали «гірники» до Спортивного арбітражного суду.

Гендиректор «гірників» Палкін упевнений, що рішення ФІФА дозволити футболістам призупинити дії договору з донецьким клубом виходить за межі зобов'язань організації.

«Іноземці становили половину нашої команди, але ФІФА дозволила їм піти. Як можна при цьому залишатись конкурентоспроможними?

Як ми могли вижити? ФІФА не може втручатися у договірні відносини, стороною яких вона не є».

Також Палкін заявив, що ФІФА має допомагати Шахтарю через те, що команді важко залишатися сильною під час війни в Україні.

«У цій ситуації вони мають підтримувати українські клуби, бо ми воюємо, бо маємо багато проблем. Нам потрібна допомога. Натомість сталося те, що вони дозволили піти нашим гравцям і все.

Вони завжди кажуть, що ми одна футбольна сім'я, а з іншого боку, вбивають український футбол», – наводить слова Палкіна Forbes.

Нагадаємо, що 22 грудня у Лозанні Спортивним арбітражним судом розпочався розгляд позову Шахтаря проти ФІФА щодо відшкодування 50 мільйонів євро через запровадження нових правил щодо припинення контрактів легіонерів.

X