ФІФА заплатила росії мільярди: відомо, на що повинні піти шалені суми грошей

Переглядів 10364
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1 голос
ФІФА заплатила росії мільярди: відомо, на що повинні піти шалені суми грошей
Президент ФІФА Джанні Інфантіно. Фото: Google
Федерація національних та континентальних футбольних асоціацій продовжує політику незрозумілих подвійних стандартів. Генсек РФС заявив, що ФІФА виплатить росії 31 мільйон доларів.

Вимоги та листи від УАФ як і раніше без відповіді, натомість про росію пам’ятають і навіть підтримують!  

Генеральний секретар Російського футбольного союзу (РФС) Максим Митрофанов заявив, що росія отримала від ФІФА 31 мільйон доларів (2,7 мільярда рублів). Так представники Федерація національних та континентальних футбольних асоціацій розщедрился на програми розвитку футболу в країні-терористі.

«За поточною програмою FIFA Forward ми отримали 4,5 мільйона доларів. Зараз почався новий трирічний цикл, до 2026 року повинні отримати ще 9,5 мільйона доларів. , котрі будуть направлені на проекти розвитку», – цитує Митрофанова «РБ Спорт».

Цікаво, що генсек РФС додав, що у нього є певні переживання на рахунок того, що гроші перестануть надходити в подальшому. 

«У ситуації, в якій ми знаходимося останні два роки, переживання є, але немає формальних загроз», – зазначив Митрофанов.

  • З початком повномасштабного військового вторгнення в Україну всі команди з росії були усунені від міжнародних турнірів під егідою ФІФА та УЄФА.
  • Однак на початку червня футбольна національна ліга (ФНЛ) Росії ухвалила рішення видати атестат ФК Севастополь.