«Фінал Бразилія – Аргентина»: Франков назвав свого фаворита на Чемпіонаті світу-2022 в Катарі

Переглядів 1770
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Фінал Бразилія – Аргентина»: Франков назвав свого фаворита на Чемпіонаті світу-2022 в Катарі
Бразилія - Аргентина. Фото: Google
Відомий журналіст Артем Франков вирішив спрогнозувати фінальну пару мундіалю, а також пояснив, чому домінація європейських збірних закінчиться на цьому турнірі.

Журналіст Франков в ексклюзивному інтерв’ю для Fanday.net поділився своїми очікуваннями від Чемпіонату світу. Він дав дуже цікавий прогноз щодо європейських збірних.

«На мій погляд, фаворитами є Бразилія та Аргентина. Мені здається, що європейська гегемонія, яка встановилася з ЧС-2002, який востаннє вигравала Бразилія (після цього вигравали лише європейські команди), має бути перервана саме в цьому шалено-оригінальному ЧС у Катарі».

Також Франков назвав свою фінальну пару мундіалю. Він визначився з переможцем та виділив цікаві збірні, які будуть грати за третє місце на ЧС-2022.

«Фінал Бразилія -​​Аргентина мені бачиться цілком ймовірним, і по сітці начебто він може відбутися, перемогу святкуватимуть бразильці. А за третє місце, давайте Голландія – Франція та голландці виграють», — заявив Франков в інтерв’ю для Fanday.net.

Вже сьогодні стартує ЧС-2022. Матч відкриття відбудеться о 18:00 за київським часом. Катар, який є господарем мундіалю, зустрінеться з Еквадором.

X