«Фінансування там зараз «не фонтан»: експерт назвав двох лідерів Металіста, які можуть перейти в Дніпро-1

Переглядів 443
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Фінансування там зараз «не фонтан»: експерт назвав двох лідерів Металіста, які можуть перейти в Дніпро-1
Матч Металіст – Дніпро-1. Фото: УПЛ
Відомий журналіст Віктор Вацко розповів про перспективи харківського Металіста у другій частині сезону української Прем'єр-ліги, а також про трансферні новини клубу.

В авторській програмі на ютубі Вацко розповів про завдання харківської команди, а також повідомив, які футболісти можуть залишити «жовто-сині» у зимове трансферне вікно.

«Завдання-мінімум для Металіста – не вилетіти, максимум – потрапити до десятки. У клубі є заборгованості із зарплати, які становлять два місяці. Нині це питання вирішується. Керівництво клубу шукає можливості закрити до Нового року заборгованість хоч би за один місяць».

Також журналіст поділився інформацією, хто може залишити Металіст цієї зими.

«Уболівальникам не варто очікувати якоїсь глобальної трансферної кампанії. З погляду фінансування там зараз «не фонтан». Танковський та Прядун можуть перейти до Дніпро-1. Вони можуть проявити себе з точки зору посилення конкуренції», – сказав Вацко у програмі «Вацко Live».

25-річний форвард Максим Прядун цього сезону провів 14 матчів, забив шість голів і зробив дві результативні передачі.

27-річний півзахисник В'ячеслав Танковський зіграв стільки ж поєдинків, але не відзначився результативними діями.

Влітку з Металіста в Дніпро-1 перейшов головний тренер Олександр Кучер, спортивний директор Євген Красніков, а також кілька провідних футболістів харківської команди - Фарес Балулі, Едуард Сарапій, Руслан Бабенко, Сергій Горбунов, Володимир Танчик, Владислав Рибак.

На зимову перерву Металіст пішов на 11-му місці в турнірній таблиці УПЛ, набравши 16 очок. Друга частина сезону чемпіонату України відновиться на початку березня.