ФК Олександрія готує трансфер колишнього голкіпера Шахтаря: джерело повідомило деталі контракту

Переглядів 396
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
ФК Олександрія готує трансфер колишнього голкіпера Шахтаря: джерело повідомило деталі контракту
Микита Шевченка. Фото: ФК Шахтар
ФК Олександрія має намір посилити воротарську позицію і для цього розглядає можливість запрошення ексголкіпера донецького Шахтаря Микити Шевченка.

У міжсезоння ФК Олександрія отримав нового головного тренера від імені наставника молодіжної збірної України Руслана Ротаня. Новий тренер розглядає варіанти із посиленням олександрійської команди.

Як повідомляє «ТаТоТаке», ФК Олександрія завтра, 12 січня, представить колишнього голкіпера донецького Шахтаря та луганської Зорі Микиту Шевченка. За інформацією джерела, Ротань бачить його як основного голкіпера. Контракт буде підписано на півтора роки.

Воротар ФК Олександрія Олег Білик, швидше за все, покине клуб.

Зазначимо, що Шевченко з 2008 року до 2018 року перебував на контракті в Шахтарі, але більшість матчів провів за Зорю. З 2013 року, з невеликою перервою на оренду до Карпат, воротар виступав у луганській команді.

У серпні 2012 року у кваліфікації Ліги Європи проти Рапіда (2:3) зазнав серйозної травми і не грав через це півтора року.

Transfermarkt оцінює 29-річного Шевченка у 800 тисяч євро.

На зимову перерву ФК Олександрія пішла на п'ятому місці в турнірній таблиці, набравши 24 очки у 13 матчах. Друга частина чемпіонату України відновиться на початку березня.